Több éve segítem azokat az embereket, akik a művészet vagy a kézművesség valamely területén keresik azt, hogy kifejezzék magukat. Ők azok, akik ebből élnek. Legjobban azt szeretem, mikor egy olyan művész vagy kézműves fordul hozzám aki teljesen az elején van a művészeti vállalkozásának felépítésen és a nulláról építünk föl valamit.

Sokan kezdők, de időközben az is kiderül, hogy vannak köztük újrakezdők is. Az újrakezdők egyik csoportja, akik már régebben dolgoztak a művészet valamely területén, de elfáradtak, nem volt sikerük, elcsüggedtek. A másik csoportba pedig azok tartoznak, akik más területen dolgoztak, és később találtak rá a művészet útjára. Tehát ők is újrakezdők, de egy új világ nyílik ki számukra.

Ha valamelyik csoport tagjai között magadra ismersz, ne fél és ne aggódj! Az ARTECO House Csapata azért hozta létre a vállalkozásának ezt az ágát, hogy segítsen téged a munkádban.  A szlogenünk az lett, hogy ” A művészetből élek”, mert igen, mi is abból élünk. Bevételeink egy részét az teszi ki, amikor tervezünk, dizájnolunk, alkotunk, a másik terület pedig  a pénzügyi és számviteli tanácsadás és a vállalkozások könyvelése. Ezért is tudjuk ezt a két óriási területet összekapcsolni és segíteni a művészeket abban, hogy sikeres művészeti vállalkozást hozzanak létre.

Az évek során észrevettünk valamit. Lehet egy művész kreatív (mindenki az!), lehet egy művész tehetséges (nagyon sok tehetséges művész van!) azok tudnak ebből megélni is, akik fegyelmezettek.

DE van itt más is:

  • Nem felejtenek el játékosnak lenni, nem engedik magukat sodorni az életben hanem megtervezik a marketingjüket és az üzletüket is.
  • Emellett nem fásulnak be, tudnak megújulni és töltődni, tudnak újabb-és újabb inspirációkból építkezni és alkotni.
  • Nem vesznek el a részletekben, nem engedik, hogy mások megzavarják őket a panaszkodásukkal.
  • Kifejezik önmagukat, megmutatják, kik ő valójában.
  • Megkülönböztetően tudnak alkotni más művészektől (felismerhetőek).

Nézd meg a munkáidat és gondold azt végig, hogy te ilyen vagy-e? Ha igen, akkor jó úton jársz és akkor lehet, hogy neked a technikai dolgokban kell a segítség. Erre tudjuk ajánlani a Vállalkozás alapítása képző-, és iparművészek számára Online útmutatót.

call_to_action_megnezem

Ha elveszel a részletekben, nem tudod hova is kapj, vagy már úgy érzed, hogy teljes megújulásra van szükséged, akkor töltsd ki ezt  a kérdőívet, mondd el, miben kell neked segítség:

KÉRDŐÍV