Azoknak a képző-, és iparművészeknek és kézműveseknek segítünk, akik nem kifogásokat keresnek arra, hogy miért nem működik… Csapatunk azon dolgozik, hogy a képző-, és iparművészet, valamint a kézművesség területén dolgozó alkotóknak megmutassa, hogy hogyan lehet egy működő művészeti vállalkozást elindítani, majd működtetni azt. Segítséget adunk a művészeti vállalkozás alapításához már a kezdeti lépéseknél.

benke_evaBenke Éva vagyok az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola rajz szakán végeztem, majd a MOME-n 2004-ben vizuális -, és környezetkultúra szakon, textil szakirányban, 2016-ben online marketing menedzser diplomát szereztem az Edutus Főiskolán.

2010-ben megalapítottam a VisualART Rajztanodát, 2013 óta pedig a művészek és kézművesek arculattervezésével foglalkozom, és a webdesignban nyújtok segítséget nekik (www.redbeedesign.hu). Azért, hogy az online marketingben is tudjuk segíteni a vizuális művészeket és a kézműveseket megszületett ez a weboldal: www.artecohouse.hu. A rendszeres magyar és amerikai (online marketing; art & business marketing) képzéseken tanultakat alkalmazva egyre több munka és egyre jobb eredmények lettek a művészeti vállalkozásunk területén. Ezeket a tapasztalatokat építjük be az online kurzusokba.

A vizuális-, és környezetkultúra szakembere, és online marketing menedzserként úgy döntöttem, hogy más művészeknek is segítek a marketingjükben, segítek abban, ami működik ezen a speciális területen. A képző-, és iparművészek, valamint a kézművesek találnak hasznos információkat, segítséget a művészeti vállalkozásuk építéséhez. Az online tanfolyamokkal önállóan, de folyamatos partnerség mellett fejlődhetsz. Benke Éva

A blogban sok hasznos ingyenes információt és ötletet nyújt az ARTECO House az olvasóinknak és ingyenes anyagokkal is segít téged, alkotót. Online tudásanyagaink elkészítésénél, ha szükséges, egy – egy terület szakemberét is bevonjuk, mert arra fókuszálunk, hogy hozzád egy gyakorlatias,  a mindennapokban használható tudásanyag kerüljön.

kovacs_viktor

Viktor 1994-ben végzett az ELTE-n, majd 2006-ban mérlegképes könyvelőként. 12 éves mérlegképes könyvelői tapasztalatával segít a cégalapítási, adózási kérdésekben az egyéni vállalkozókat, bt-ket, kft-ket, zrt-ket. Képben van a művészeti-, és kézműves vállalkozások könyvelésével kapcsolatos kérdésekben is (www.konyveloirodad.hu) és Alapítványok, egyesületek könyvelésével is kereshetitek őt.

Foglalkozunk a művészeti vállalkozások alapításával, az adózással, a termékfejlesztéssel, az árazással, és mindezeket egy átlátható, gyakorlatias formában adjuk át úgy, hogy a művészek a kreatív alkotómunka mellett ezeket könnyen megértsék és alkalmazni is tudják.

Sok művész küzd azzal a napjai során, hogy az alkotás mellett az aktuális, a vállalkozással kapcsolatos feladatok ellása már túl sok.  Az ARTECO Housenál a néha már átláthatatlannak tűnő feladattengert kisebb egységekre bontjuk és online tananyagok, vagy ingyenes anyagok formájában adjuk át a művészeknek. Tapasztalatainkkal segítünk abban, hogy az ötleteidet, tehetséged beilleszd az üzleti világba. Kovács Viktor

Munkatársunk még Flórián Krisztina irodai asszisztens is, aki minden nap segít nekünk, hogy gyorsan és jól szolgáljuk ki az ügyfeleinket.

Ha írnál nekünk, kattints: KAPCSOLAT

Friss hírekért gyere ide: FACEBOOK. A facebookon van egy Művész Mami csoportunk is, ahová várunk a vizuális művészet vagy a kézművesség területein alkotó mamikat, keresztmamikat, leendő mamikat.

Van egy zárt közösségünk is, ahol azokkal találkozhatsz, beszélgethetsz, akik már nálunk tanulnak: ART & Business Online Kurzus Facebook Titkos Csoport
Ők már nálunk tanulnak valamelyik online kurzuson és/vagy olvassák az ART & Business Online Magazint Magyarországot.

Látogass el a WEPSHOPBA, ahol megtalálod az online kurzusokat és az online magazint is. Ezek mind-mind a te munkádat segítik, ha művészként szeretnél sikeres lenni.

Hogy ne kelljen sokat keresgélned:

ART & Business Online Kurzusok

ART & Business Online Magazin Magyarország