Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás 1.0

5.900 Ft Áfás ár

112 oldalas PDF tudásanyag kézműveseknek + 3 BÓNUSZ

Leírás

Kézműves termékpiramis, termékfejlesztés, arculat és marketing, online boltok, vásározás, tervezés…

… Miért van ezekre az “izék”-re szüksége egy kézműves vállalkozásnak?
Ugyanazért, amiért MINDEN vállalkozásnak szüksége van rájuk.
Azért, hogy ne utólag fogd a fejed:

  • Miért nem mondta ezt nekem senki az elején?!
  • Ha ezt tudom, bele se vágok!?
  • Ha ezt tudtam volna, egészen másképp kezdtem volna építkezni!”

Felejtsd el a tökéletességet! Nincs időnk rá. A tökéletesség amúgy is elérhetetlen: az csupán legenda, csapda, egy mókuskerék. A maximalista hozzáállás megakadályozza az embereket abban, hogy befejezzék a munkájukat, de ami még rosszabb – gyakran abban is meggátolja őket, hogy egyáltalán elkezdjék. A maximalisták gyakorta már előre eldöntik, hogy a végeredmény sosem lesz kielégítő, így hát eleve meg sem próbálnak kreatívak lenni. (Elizabeth M. Gilbert)

Összeállítottunk egy olyan 112 oldalas PDF tudásanyagot, amely már sok kézművest beindított és elindított.

A kézműves vállalkozás is egy biznisz. Nem szereted ezt a szót, hogy biznisz? Ok, használjunk helyette másik szót, de ha pénzt akarsz keresni az alkotásaiddal, a tehetségeddel és a kreativitásodban, akkor ez egy biznisz, vagy üzlet, és így is kell róla gondolkodnod.

Milyen részeket találsz a tudásanyagban? Úgy állítottuk össze ezt az anyagot, hogy ha most kezded  a kézműves vállalkozásod, akkor lépésről-lépésre haladva építheted ez alapján föl az egész üzleted.

Lehet, hogy te már régebben elkezdted a kézműves vállalkozásod? Szerintünk akkor is találsz benne olyan új, hasznos elemeket, amikkel egy kis ráncfelvarrást tudsz végrehajtani a vállalkozásodban. Frissen és megújulva tudod az őszi szezont elkezdeni.

BÓNUSZOK

  1. Heti/Havi/Éves Időtervezők

Többször esik szó a tervezésről. Mindennek ez az alapja. Ha jól megtervezed a heteidet, a hónapjaidat és az egész éved, könnyebb lesz az életed! Ehhez adunk 3 letölthető tervezőt, melyek A/4-es méretűek, letöltheted ezt is a gépedre, és annyit nyomtatsz ki magadnak belőlük, amennyit szeretnél.

2. Jeles napok az évben kézműveseknek – Lista

Összegyűjtöttük azokat a jeles napokat, amikre érdemes kézművesként is odafigyelned. Miért? Mert ha tudod melyek ezek a napok, akkor készülni is fogsz rá. Egy új termékkel, egy jó kampánnyal, egy nyereményjátékkal. A gépedre letöltheted a PDF anyagot, és ki is nyomtathatod (ha akarod), hogy mindig kéznél legyen.

3. Csatlakozási lehetőség a Facebook Zárt Csoportunkhoz

Ez pedig azért lesz jó neked, mert itt olyan kivételesen pozitív csapat gyűlt össze, akiktől lehet kérdezni, és segítően szólnak is hozzá. É ez jó! Van egy “Kérdezd a könyvelőt!” – napunk is itt a csoportban. Ha bármilyen adózással, vállalkozással GYES/GYED/CSED témával kapcsolatban kérdésed van, itt azt is felteheted. Mérleglépes könyvelő válaszol neked, de az is lehet, h már valaki feltette a kérdést, és vissza is tudod keresni a csoportban. Ha ezt az online tudásanyagot megvásárolod, hozzáadlak a csoporthoz (Benke Éva).

A Facebook oldalunkat itt találod: ARTECO House – Művészet. Üzlet. Fejlesztés.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás 1.0” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Go to Top